Referat: Horndals IF - Fors IK

Horndals IF - Fors IK 0-2 (0-0)

Förlust i en jämn match mot Fors med 0-2.
Som vanligt blåsigt på Avestavallen, vilket gjorde det stundtals svårt för båda lag.

I halvtid var ställningen 0-0 och det får ses som rättvist då det var ganska få chanser åt båda håll. Första delen hade Fors ett knappt övertag medan vi i andra halvan tog över och var det ngt bättre laget.

I andra halvlek vaskades det fram fler målchanser från båda lagen. Vi borde ha gjort det bättre med de flertalet klara målchanser vi hade.

Istället får Fors göra 2 mål i andra halvlek, båda målen efter bjudningar i försvaret från vår sida.
Onödiga mål med andra ord.
Kul att se att vi i övrigt ligger rätt och gör det svårt för våra motståndare att göra spelmål.

Noterbart är att vi kom till start med endast 2 naturliga backar så vi fick trolla lite med knäna på ovana platser. Tycker vi gjorde det riktigt bra utifrån de förutsättningar vi hade för dagen.

Tyvärr mkt skador i laget, så ett flertal spelare var borta p.g.a. det. Likaså några borta av andra anledningar. Även några av våra spelare som vi ställde upp med idag hade krämpor.

Hoppas vår otur med skador vänder snart.